XP-Pen Nederland - Zakelijk

Ben jij een zakelijke klant? Dan bieden we je graag iets extra's aan. Zo kun jij je bestellingen op verschillende manieren doen: via de website, via een offerte, via een inkooporder en offline én online op rekening. Ook geven we advies over onze producten en diensten, speciaal voor zakelijk gebruik.

Bel mij terug:

Heb je een vraag over een van onze producten, onze oplossingen of over je bestelling? Word direct teruggebeld door een specialist van onze zakelijke afdeling.

Bel ons!

Zakelijk account

Snel een offerte/aanbieding op maat

Niemand wil graag wachten. Dus als je belt, ontvang je dezelfde dag nog een offerte. We kijken naar de grote van je bestelling en geven dan de beste mogelijke aanbieding.

Factuur/offerte met bestelnummer

We kunnen direct een referentie of bestelnummer toevoegen aan de offerte, bestelling en de factuur. Handig voor de administratie. Wordt er gebruik gemaakt van een inkoopsysteem? Dan kan er via dat systeem bij ons besteld worden.

Betalen op rekening

Als zakelijke klant is het mogelijk om bestellingen op rekening plaatsen en achteraf betalen. Wij zijn verplicht om hiervoor een kredietcheck te doen. Dit kan wanneer je minimaal 1 jaar bent ingeschreven in de Kamer van Koophandel en voor minimaal € 5.000,- per jaar bij ons bestelt.

Vandaag besteld, morgen bezorgd

Als je vandaag vóór 15:00 uur een order plaatst van boven de 50,00, wordt het morgen gratis bezorgd op een adres waar het jou uitkomt. Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling bij ons op te halen.

Eigen aanspreekpunt

Je krijgt een eigen accountmanager die op de hoogte is van jouw zakelijke situatie. Zo kunnen we nog beter persoonlijk advies geven en krijg je snel antwoord op al je vragen.

Zakelijk account

5 Redenen om een zakelijk account aan te maken:

  • Vandaag besteld, morgen bezorgd
  • Beheer al je bestellingen en retouren op één plek
  • Bestel sneller met je bewaarde adresgegevens
  • Download gemakkelijk je facturen
  • Eigen accountmanager

 
XP-Pen tekentablets en pen display monitors

XP-Pen tekentablets en pen display monitors

XP-Pen is een professionele en betrouwbare leverancier van grafische tekentabletten, pendisplays, stylus pennen en meer. XP-Pen is toegewijd om illustratoren, fotografen, grafisch ontwerpers en andere digitale kunstenaars in het digitale tijdperk te brengen met tools en technologie die passen bij hun individuele behoeften.

Laat de beperkingen van de traditionele tekeninstrumenten achter je en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de digitale kunst. Start je tekenprogramma vandaag nog met een XP-PEN grafisch tablet of display. Of je nu houdt van schetsen, tekenen, schilderen, ontwerpen, het maken van 3D-modellen, het bewerken of retoucheren van foto's, onze grafische producten zullen je helpen je illustraties, animatie, grafisch ontwerp, fotografie en meer te verbeteren, visueel en efficiënt. XP-Pen is geschikt om te werken met digitale software zoals Photoshop, Illustrator, GIMP, Krita, Paint Tool SAI, Corel Painter, Clip Studio Paint, Inkscape, Zbrush, Blender en meer.

Copyright © 2021-present XP-Pen Nederland, Degreef & Partner B.V. - All rights reserved.