Wil je een tekentablet of display kopen voor je zaak?

Zakelijke klanten bieden we graag wat extra’s. Wie voor zijn of haar onderneming een bestelling doet kan dit doen via de website of via een offerte-aanvraag. Je kunt ons ook altijd bellen of e-mailen, we geven graag advies over onze producten en diensten, speciaal voor zakelijk gebruik.

Bel mij terug:

Heb je een vraag over één van onze producten of over je bestelling?

Neem nu contact op.

Zakelijk account

Snel een offerte/aanbieding op maat

Als je belt, ontvang je vaak dezelfde dag nog een offerte. We kijken naar de grote van je bestelling en geven dan de beste mogelijke aanbieding.

Factuur/offerte met bestelnummer

We kunnen direct een referentie of bestelnummer toevoegen aan de offerte, bestelling en factuur. Handig voor je administratie. Maak je gebruik van een inkoopsysteem? Dan kan er vaak via dat systeem bij ons besteld worden.

Betalen op rekening

Als zakelijke klant is het mogelijk om bestellingen op rekening plaatsen en achteraf betalen. Wij zijn verplicht om hiervoor een kredietcheck te doen. Dit kan wanneer je minimaal 1 jaar bent ingeschreven in de Kamer van Koophandel en voor minimaal € 5.000,- per jaar bij ons bestelt.

Vandaag besteld, morgen bezorgd

Als je vandaag vóór 15:00 uur een order plaatst van boven de €50, wordt het morgen gratis bezorgd op een adres waar het jou uitkomt. Je kunt er in overleg met ons ook voor kiezen om je bestelling bij ons op te halen.

Eigen aanspreekpunt

Je krijgt een eigen accountmanager die op de hoogte is van jouw zakelijke situatie. Zo kunnen we nog beter persoonlijk advies geven en krijg je snel antwoord op al je vragen.

Zakelijk account

5 Redenen om een zakelijk account aan te maken:

  • Vandaag besteld, morgen bezorgd
  • Beheer al je bestellingen en retouren op één plek
  • Bestel sneller met je bewaarde adresgegevens
  • Download gemakkelijk je facturen
  • Eigen accountmanager

 
XPPen tekentablets en pen display monitors

XPPen tekentablets en pen display monitors

XPPen is een professionele en betrouwbare leverancier van grafische tekentabletten, pendisplays, stylus pennen voor illustratoren, fotografen, grafisch ontwerpers en andere digitale kunstenaars.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de digitale kunst. Start je tekenprogramma vandaag nog met een XPPEN grafisch tablet of display. Of je nu houdt van schetsen, tekenen, schilderen, ontwerpen, het maken van 3D-modellen, het bewerken of retoucheren van foto's, onze grafische producten zullen je helpen je illustraties, animatie, grafisch ontwerp, fotografie te verbeteren. XPPen is geschikt om te werken met digitale software zoals Photoshop, Illustrator, GIMP, Krita, Paint Tool SAI, Corel Painter, Clip Studio Paint, Inkscape, Zbrush, Blender

Copyright © 2021-present XP-Pen Nederland, Transcontinenta B.V. - All rights reserved.