XP-Pen Nederland - studentenkorting en onderwijskorting

XP-Pen 10% studentenkorting!

Een grafisch tekentablet kun je voor allerlei studies en doeleinden gebruiken. Een tekentablet is namelijk breed inzetbaar. Je kunt ermee schetsen, aantekeningen maken, illustraties en 3D objecten vormgeven of foto’s bewerken.

Studenten

Tijdens een online les kun je met een tekentablet gemakkelijk afbeeldingen, grafieken en diagrammen met de hand te tekenen. Of wat dacht je van het opschrijven van wiskundige berekeningen of het noteren van aantekeningen tijdens een Teams-overleg met je docent of medestudenten? Als je digitaal aantekeningen maakt, heb je ze altijd veilig opgeslagen, gebruik je geen papier en raak je ze minder makkelijk kwijt. Bovendien kun je aantekeningen eenvoudig combineren en delen.

Docenten

Ook voor docenten zijn tekentablets- en displays handig. Met een display schrijf je direct op het scherm en kunnen je studenten direct online meelezen. Het helpt je jouw les goed digitaal over te brengen, alsof je normaal werkt op een whiteboard of digibord. Ook in de klas kan het handig zijn. Als je schrijft op een tekentablet- of display en deze koppelt aan bijvoorbeeld een digibord. Zo kun je je blijven richten tot de klas en hoef je niet met je rug naar je studenten te staan.

 
 

Ontvang direct 10% studentenkorting!

Voor zowel studenten als docenten en andere medewerkers van een scholen of universiteiten bieden we 10% onderwijskorting. Vraag snel een kortingscode aan!

XPPen tekentablets en pen display monitors

XPPen tekentablets en pen display monitors

XPPen is een professionele en betrouwbare leverancier van grafische tekentabletten, pendisplays, stylus pennen voor illustratoren, fotografen, grafisch ontwerpers en andere digitale kunstenaars.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de digitale kunst. Start je tekenprogramma vandaag nog met een XPPEN grafisch tablet of display. Of je nu houdt van schetsen, tekenen, schilderen, ontwerpen, het maken van 3D-modellen, het bewerken of retoucheren van foto's, onze grafische producten zullen je helpen je illustraties, animatie, grafisch ontwerp, fotografie te verbeteren. XPPen is geschikt om te werken met digitale software zoals Photoshop, Illustrator, GIMP, Krita, Paint Tool SAI, Corel Painter, Clip Studio Paint, Inkscape, Zbrush, Blender

Copyright © 2021-present XP-Pen Nederland, Transcontinenta B.V. - All rights reserved.