XP-Pen Nederland - Studentenkorting

Een grafisch tekentablet kun je voor allerlei studies op verschillende manieren gebruiken. Een tekentablet is namelijk breed inzetbaar bij het maken van schetsen, aantekeningen, illustraties en 3D objecten, animaties of het toepassen van fotobewerkingen. Zo kun je met een tekentablet bijvoorbeeld gemakkelijk afbeeldingen, grafieken en diagrammen met de hand te tekenen. Of wat dacht je van het opschrijven van wiskundige berekeningen of het noteren van Chinese/Griekse karakters tijdens het online overleggen met je docent of medestudenten?

Ontvang direct 10% studentenkorting!

XP-PEN biedt studenten tijdelijk 10% korting aan bij de aanschaf van een tekentablet. Vraag snel een kortingscode aan!

XP-Pen 10% studentenkorting!
XP-Pen tekentablets en pen display monitors

XP-Pen tekentablets en pen display monitors

XP-Pen is een professionele en betrouwbare leverancier van grafische tekentabletten, pendisplays, stylus pennen en meer. XP-Pen is toegewijd om illustratoren, fotografen, grafisch ontwerpers en andere digitale kunstenaars in het digitale tijdperk te brengen met tools en technologie die passen bij hun individuele behoeften.

Laat de beperkingen van de traditionele tekeninstrumenten achter je en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de digitale kunst. Start je tekenprogramma vandaag nog met een XP-PEN grafisch tablet of display. Of je nu houdt van schetsen, tekenen, schilderen, ontwerpen, het maken van 3D-modellen, het bewerken of retoucheren van foto's, onze grafische producten zullen je helpen je illustraties, animatie, grafisch ontwerp, fotografie en meer te verbeteren, visueel en efficiënt. XP-Pen is geschikt om te werken met digitale software zoals Photoshop, Illustrator, GIMP, Krita, Paint Tool SAI, Corel Painter, Clip Studio Paint, Inkscape, Zbrush, Blender en meer.

Copyright © 2021-present XP-Pen Nederland, Degreef & Partner B.V. - All rights reserved.