Nieuwe XP-Pen tekentablets

Verbeterde specificaties en Wireless modellen.

Veel nieuwe tekentablets- en displays

Heb je al gezien dat XP-Pen veel nieuwe tekentablets- en displays aan zijn assortiment heeft toegevoegd? De nieuwe Pen Displays hebben sterk verbeterde specificaties en de nieuwe Wireless tekentablets sluit je eenvoudig aan op je computer via enkel een BlueTooth verbinding. Of je nu graag schetst, tekent, schildert, ontwerpt, 3D-modellen maakt, foto's bewerkt of retoucheert, ontdek de grenzeloze mogelijkheden van een XP-PEN tekentablet!

Wat is een tekentablet?

Een tekentablet kun je het beste vergelijken met een muis. Maar in plaats van de cursor te besturen met de muis gebruik je een pen, ook wel een stylus genoemd. Een speciaal gevoelig oppervlak (de tablet zelf) weet waar de stylus is en hoe hard er gedrukt wordt (de meet techniek zit in de pen zelf). Hoe harder je drukt, hoe dikker de lijn. Met een tekentablet kun je sneller, realistischer en preciezer schrijven, digitaal tekenen of foto's bewerken.

Zoek je een tekentablet met of zonder scherm?

Een belangrijke keuze die je meteen kunt maken is of je een “gewoon” tekentablet nodig hebt of een tekentablet met een beeldscherm. Het grote verschil is dat je met een normaal tekentablet naar je beeldscherm kijkt en je hand op het tekentablet ligt. Dit vraagt enige oefening met je hand-oog coördinatie. Een tekentablet met scherm werkt natuurlijker. Met je ogen volg je je hand en je brein ‘vertaalt' meteen wat jij ziet.

Nieuw!

XP-PEN Artist 22 - 2ND

€ 499,99

Het Artist 22 [2nd gen] Pen display is professioneel tekentablet met een 21.5 inch displaycanvas. Dit tekentablet is uitstekend voor illustrators en animators die hun keyboard voor de shortcut keys van het (teken)programma gebruiken. Op het 1080p scherm met een reactiesnelheid van 8ms teken je zonder vertraging de meest nauwkeurige en vloeiende lijnen. De meegeleverde PA6 stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Dit tekentablet is te gebruiken met alle populaire (teken)software zoals Adobe Photoshop en Illustrator, Corel Painter en Fire Alpaca.

Bestel hem hier
Artist 22 - 2ND

Nieuw!

XP-PEN Artist Pro 16 TP

€ 899,00

De XP-PEN Artist 16 Pro TP is een professioneel tekentablet met een 4K Ultra HD scherm. Het tablet is breed inzetbaar bij het maken van creatieve uitingen zoals illustraties, 3D objecten en of het toepassen van fotobewerkingen. Het displaycanvas van 15.6 inch is volledig gelamineerd en door de minimale reactiesnelheid teken je zonder vertraging de meest nauwkeurige en vloeiende lijnen. De bijgeleverde stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Dit tekentablet is te gebruiken met alle gangbare (teken)software.

Bestel hem hier
Artist Pro 16 TP

Nieuw!

XP-PEN DECO PRO M Wireless

€ 159,99

Het Deco Pro Medium Wireless tekentablet van XP-PEN is breed inzetbaar bij het maken van schetsen, aantekeningen, illustraties en 3D objecten of het toepassen van fotobewerkingen. Dit tekentablet is daarmee interessant voor fotografen, studenten, illustrators en creatievelingen in de breedste zin van het woord. De stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Sluit de meegeleverde Bluetooth ontvanger aan op de computer om draadloos te kunnen tekenen. Dit tekentablet is te gebruiken met alle gangbare (teken)software.

Bestel hem hier
DECO PRO M Wireless

Nieuw!

XP-PEN DECO PRO S Wireless

€ 129,99

Het Deco Pro Small Wireless tekentablet van XP-PEN is breed inzetbaar bij het maken van schetsen, aantekeningen, illustraties en 3D objecten of het toepassen van fotobewerkingen. Dit tekentablet is daarmee interessant voor fotografen, studenten, illustrators en creatievelingen in de breedste zin van het woord. De stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Sluit de meegeleverde Bluetooth ontvanger aan op de computer om draadloos te kunnen tekenen. Dit tekentablet is te gebruiken met alle gangbare (teken)software.

Bestel hem hier
DECO PRO S Wireless

Nieuw!

XP-PEN DECO Mini 7 Wireless

€ 69,99

Het Deco Mini 7W Wireless tekentablet van XP-PEN is breed inzetbaar bij het maken van aantekeningen, kleine illustraties of het toepassen van fotobewerkingen. De P05D stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Dit tekentablet is te gebruiken met alle gangbare (teken)software. Het compacte design maakt de Deco Mini 7W een praktisch tablet die met gemak in een rugzak of laptoptas past.

Bestel hem hier
DECO Mini 7 Wireless

Nieuw!

XP-PEN Star 05 - Wireless

€ 79,99

Het Star 05 Wireless tekentablet van XP-PEN is breed inzetbaar bij het maken van schetsen, aantekeningen, illustraties en 3D objecten, animaties of het toepassen van fotobewerkingen. Dit tekentablet is daarmee interessant voor fotografen, studenten, illustrators en andere creatievelingen. De P03 stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Dit tekentablet is te gebruiken met alle gangbare (teken)software. Dankzij het slanke design is de Star 05 een praktisch tablet met een hanteerbaar formaat om mee op pad te nemen.

Bestel hem hier
Star 05 - Wireless

Copyright © 2021-present XP-Pen Nederland, Transcontinenta B.V. - All rights reserved.