Aanbevolen producten

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-5 van 51

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Note Plus
  € 99,99

  De XP-PEN Note Plus is een smart notepad met een A5-formaat notitieblok die handgeschreven informatie naar een digitale vorm transformeert. Door middel van een Bluetooth 5.0 connectie met een iPhone of met een Android-apparaat zijn je schetsen, illustraties en teksten direct digitaal te gebruiken. De gebruiksvriendelijke Note Plus is een praktische oplossing voor iedereen die zoekt naar een efficiënte manier om notities direct te digitaliseren.

  Lees verder
 2. Artist Pro 16 TP
  € 899,00

  De XP-PEN Artist 16 Pro TP is een professioneel tekentablet met een 4K Ultra HD scherm. Het tablet is breed inzetbaar bij het maken van creatieve uitingen zoals illustraties, 3D objecten en of het toepassen van fotobewerkingen. Het displaycanvas van 15.6 inch is volledig gelamineerd en door de minimale reactiesnelheid teken je zonder vertraging de meest nauwkeurige en vloeiende lijnen. De bijgeleverde stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Dit tekentablet is te gebruiken met alle gangbare (teken)software.

  Lees verder
 3. Stylus for Artist 22 Pro
  € 54,95

  De P02S rechargable stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Hierdoor voelen de penbewegingen natuurlijk en nauwkeurig aan. Daarnaast kun je met de knop aan de zijkant van de stylus de pentip direct in een gum veranderen. De P02S stylus is licht van gewicht en ligt prettig in de hand. De stylus heeft een herlaadbare batterij, die je erg vlot kunt opladen. Deze pen kan gebruikt worden met het grafische pen display Artist 22 Pro van XP-PEN.

  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-5 van 51

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Copyright © 2021-present XP-Pen Nederland, Degreef & Partner B.V. - All rights reserved.