ONLINE LEREN MET EEN XP-PEN TEKENTABLET OF DISPLAY.

Thuisonderwijs volgen wordt makkelijker en leuker met een tekentablet

Nu thuisonderwijs onderdeel is geworden van het lesaanbod wordt er gekeken naar geschikte middelen die een online les aantrekkelijker maken en soepeler laten verlopen; voor zowel docenten als studenten.

Maak online studeren leuker en efficiënter.

Hier komt een XP-Pen grafische tablet of display in beeld. Dit is een efficiënt en betaalbaar leermiddel dat traditioneel onderwijs en digitaal onderwijs met elkaar verbindt. Een tekentablets wordt voornamelijk ingezet om digitaal grafieken of diagrammen te tekenen ter ondersteuning van de lesstof. Ook kun je er aantekeningen op maken en deze gemakkelijk direct delen met anderen studenten of docenten in de oorspronkelijke geschreven of getekende vorm.

 E-learning with XP-Pen graphics tablet or display's

Vormgeving- en kunstonderwijs

Geef het creatieve potentieel van je leerlingen ook digitaal de ruimte. Hogere kunstscholen en professionele kunstcursussen hebben als doel studenten te helpen hun professionele vaardigheden te ontwikkelen, hun creatieve potentieel ten volle te benutten en betere vaardigheden te ontwikkelen voor toekomstige werkervaring. Technologie en instrumenten zijn daarbij essentieel om dit doel te bereiken. Met een tekentablet is het ook digitaal mogelijk om creatieve ideeën vorm te geven, bijvoorbeeld in de vorm van schetsen of illustraties.

Overal deelnemen aan een online les

Met een tekendisplay maak je aantekeningen tijdens het volgen van een les direct op het scherm. Het werkt met iedere app en ieder programma zoals Zoom, Teams, of Google Meet, maar ook met Udemy, Ding Talk, WizIQ, XSplit, Twitch, Idroo, and Scribblar, kan je op elk gewenst moment aan een online les deelnemen.

Ideaal voor onderwijs op afstand.

Ook zijn de producten van XP-Pen compatible met Microsoft Office apps zoals Word, PowerPoint en OneNote. Presenteer als docent je handgeschreven inhoud met grote nauwkeurigheid direct op het digitale whiteboard. Dat maakt de uitvoering van een leerprogramma een stuk prettiger en eenvoudiger.

Bekijk tablets

XP-Pen for e-learning or online learning program
XP-Pen helps ease wrist pain.

Uitgebreide onderwijslessen worden gemakkelijker.

Een XP-Pen stylus biedt tevens een comfortabele afwisseling tussen het gebruik van een traditionele muis en pen. Tijdens een langdurige les voorkomt dit pijn en kramp in de hand. De pennen van XP-Pen werken zonder batterijen en hoeven niet opgeladen te worden. Ze hebben verder dezelfde functionaliteit als een standaard computermuis.

Bekijk displays

Direct in een bestand schrijven en online delen.

Leerkrachten en docenten kunnen online visuele inhoud maken en uitleg geven door direct in bestanden te schrijven, ze te bewerken of van commentaar te voorzien. Het is ook mogelijk om de aantekeningen real-time te delen met studenten.

Bekijk Artist serie

XP-pen sharing screen in real-time
XPPen tekentablets en pen display monitors

XPPen tekentablets en pen display monitors

XPPen is een professionele en betrouwbare leverancier van grafische tekentabletten, pendisplays, stylus pennen voor illustratoren, fotografen, grafisch ontwerpers en andere digitale kunstenaars.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de digitale kunst. Start je tekenprogramma vandaag nog met een XPPEN grafisch tablet of display. Of je nu houdt van schetsen, tekenen, schilderen, ontwerpen, het maken van 3D-modellen, het bewerken of retoucheren van foto's, onze grafische producten zullen je helpen je illustraties, animatie, grafisch ontwerp, fotografie te verbeteren. XPPen is geschikt om te werken met digitale software zoals Photoshop, Illustrator, GIMP, Krita, Paint Tool SAI, Corel Painter, Clip Studio Paint, Inkscape, Zbrush, Blender

Copyright © 2021-present XP-Pen Nederland, Transcontinenta B.V. - All rights reserved.