Blog

 1. Deco Pro Medium - Tekentablets vergelijken voor het retoucheren

  Deco Pro Medium - Tekentablets vergelijken voor het retoucheren
  Tijdens het proces van het retoucheren van een foto is een goed tekentablet de belangrijkste tool die je kunt hebben. Zelf kan ik het mij niet voorstellen om urenlang te retoucheren zonder een tablet. Bij mijn digitale werkzaamheden (grafisch ontwerp, digitale kunst, retoucheren) werk ik namelijk altijd met een tekentablet. Kort geleden heeft XP-Pen Nederland mij benaderd of ik het Deco Pro Medium tekentablet wilde uitproberen.
  Lees meer »
 2. Ergonomisch werken voorkomt Klachten

  Ergonomisch werken voorkomt Klachten aan Arm Nek en Schouder
  Voor het werk op kantoor gebruiken we vrijwel de hele dag een computer of laptop en zitten we meer dan dat we staan. Door langdurig, eentonige computerwerkzaamheden uit te voeren kunnen er pijnklachten aan de arm en pols ontstaan. De pijnklachten in arm, nek en/of schouders die op kantoor ontstaan hebben meestal te maken met overbelasting. Een kwart van de beroepsbevolking krijgt hier op den duur mee te maken. Bij computerwerkzaamheden is ergonomie dus één van de aspecten die bij kan dragen aan preventie, reductie of volledige herstel van pijnklachten. Kijkend naar een andere optie voor de computermuis is een tekentablet een uitstekende keuze.
  Lees meer »
 3. XP-PEN pentablets kunnen nu worden gebruikt met Chromebook

  XP-PEN pentablets kunnen nu worden gebruikt met Chromebook

  De XP-PEN pentablets werken nu met Chrome OS 88.0.4324.109, zodat je makkelijk kan deelnemen aan online eLearning-cursussen. Het helpt bij het creëren van een progressief, interactief college, net als een traditioneel schoolbord, alleen veelzijdiger. Met ons tablet kunnen gebruikers ook afbeeldingen, grafieken en diagrammen met de hand tekenen om informatierijke inhoud te creëren voor een interactieve leeromgeving.

  Lees meer »

Copyright © 2021-present XP-Pen Nederland, Transcontinenta B.V. - All rights reserved.