Creatief, innovatief en productief met XP-Pen.

Creatieve uitingen zijn onderdeel van het leven.

XP-Pen levert innovatieve digitale tekenoplossingen om allerlei vormen van creativiteit te ondersteunen. Van tekenen en animeren tot het maken van strips en het bewerken van video's, met XP-Pen kun je alle kanten op.

Strips en illustraties

De Full HD Pen Displays zijn kleurnauwkeurig en de drukgevoelige stylus van XP-Pen zorgt voor natuurlijke penseelstreken. Hierdoor kun je met zelfs de kleinste pencelen prachtige schetsen, schilderingen en tekeningen maken.

Bekijk

Animatie en gaming

Op de professionele XP-Pen displays komen storyboards, personages en achtergronden tot leven. Dankzij de uitstekende pennen met een hoge drukgevoeligheid van 8192 niveaus en het herkennen van een 60 graden kantelhoek breng je aanzienlijk meer details aan in je werk. Ook de reactiesnelheid en het gebruiksgemak van de Pen displays dragen bij aan een prettige gebruikerservaring.

Bekijk

XPPen tekentablets en pen display monitors

XPPen tekentablets en pen display monitors

XPPen is een professionele en betrouwbare leverancier van grafische tekentabletten, pendisplays, stylus pennen voor illustratoren, fotografen, grafisch ontwerpers en andere digitale kunstenaars.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de digitale kunst. Start je tekenprogramma vandaag nog met een XPPEN grafisch tablet of display. Of je nu houdt van schetsen, tekenen, schilderen, ontwerpen, het maken van 3D-modellen, het bewerken of retoucheren van foto's, onze grafische producten zullen je helpen je illustraties, animatie, grafisch ontwerp, fotografie te verbeteren. XPPen is geschikt om te werken met digitale software zoals Photoshop, Illustrator, GIMP, Krita, Paint Tool SAI, Corel Painter, Clip Studio Paint, Inkscape, Zbrush, Blender

Copyright © 2021-present XP-Pen Nederland, Transcontinenta B.V. - All rights reserved.