Back to School - Tekentablet aanbiedingen

Back to School 2021 Tekentablet aanbiedingen!

Het nieuwe schooljaar gaat bijna van start en dat betekent: nieuwe Back to School acties waar je vanaf nu van kunt profiteren. De Back to School periode is het ideale moment om je tekentablet te bestellen voor het komende schooljaar en wij helpen je daar graag bij. Wist je dat je met een tekentablet sneller en handiger aantekeningen kunt maken en daarnaast ook creatief aan de slag kunt? Op deze pagina vind je tijdens Back to School 2021 de beste aanbiedingen.

Wat is een tekentablet?

Een tekentablet kun je het beste vergelijken met een muis. Maar in plaats van de cursor te besturen met de muis gebruik je een pen, ook wel een stylus genoemd. Een speciaal gevoelig oppervlak (de tablet zelf) weet waar de stylus is en hoe hard er gedrukt wordt (de meet techniek zit in de pen zelf). Hoe harder je drukt, hoe dikker de lijn. Met een tekentablet kun je sneller, realistischer en preciezer schrijven, digitaal tekenen of foto's bewerken.

Zoek je een tekentablet met of zonder scherm?

Een belangrijke keuze die je meteen kunt maken is of je een “gewoon” tekentablet nodig hebt of een tekentablet met een beeldscherm. Het grote verschil is dat je met een normaal tekentablet naar je beeldscherm kijkt en je hand op het tekentablet ligt. Dit vraagt enige oefening met je hand-oog coördinatie. Een tekentablet met scherm werkt natuurlijker. Met je ogen volg je je hand en je brein ‘vertaalt' meteen wat jij ziet.

Back to School-actie.

We hebben voor deze Back to School-actie drie modellen voor je geselecteerd: één tekendisplay en twee tekentablets. Deze modellen zijn ‘plug and play’ en je kunt er direct mee aan de slag. De korting op deze modellen is fors gedurende de actieperiode. Wil je liever een ander model kopen en ben je student, onderwijzer of medewerker bij een school of universiteit? Kijk dan op deze pagina voor 10% onderwijskorting. De 10% onderwijskorting is niet geldig in combinatie met de Back to School-actie of andere promoties.

Tot 15% korting!

XP-PEN Artist 12 Pro

€ 228,65
€ 269,00

De XP-PEN Artist 12 Pro is een professioneel tekentablet met een Full HD scherm. Het tablet is breed inzetbaar bij het maken van creatieve uitingen zoals illustraties, 3D objecten en of het toepassen van fotobewerkingen. Het displaycanvas van 11,6 inch is volledig gelamineerd en met een reactiesnelheid van 14ms teken je zonder vertraging de meest nauwkeurige en vloeiende lijnen. De PA2 stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Dit tekentablet is te gebruiken met alle gangbare (teken)software.

Bestel hem hier
Artist 12 Pro

Tot 15% korting!

XP-PEN Star03 v2

€ 41,65
€ 49,99

Het Star03 v2 grafisch tekentablet van XP-PEN is veelzijdig tekentablet die kunt je inzetten voor het maken van illustraties, animaties, aantekeningen of het toepassen van fotobewerkingen. De P01 stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Dit tekentablet is te gebruiken met alle gangbare (teken)software. Dankzij het slanke design is de Star03 v2 een praktisch tablet met een hanteerbaar formaat om mee op pad te nemen.

Bestel hem hier
Star 03 V2

Tot 15% korting!

XP-PEN Deco01 v2

€ 58,65
€ 69,00

Het Deco01 v2 grafisch tekentablet van XP-PEN is veelzijdig tekentablet die kunt je inzetten voor het maken van illustraties, animaties, aantekeningen of het toepassen van fotobewerkingen. De P05 stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Dit tekentablet is te gebruiken met alle gangbare (teken)software. Het compacte design maakt de Deco01 v2 een praktisch tablet die met gemak in een rugzak of laptoptas past.

Bestel hem hier
Deco01 v2

Copyright © 2021-present XP-Pen Nederland, Transcontinenta B.V. - All rights reserved.