Meest verkochte producten

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-5 van 11

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. DECO Mini 7
  € 49,99

  Het Deco Mini 7 tekentablet van XP-PEN is breed inzetbaar bij het maken van aantekeningen, kleine illustraties, animaties of het toepassen van fotobewerkingen. Dit tekentablet is daarmee ook interessant voor fotografen, studenten en andere creatievelingen. De P05D stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Dit tekentablet is te gebruiken met alle gangbare (teken)software. Het compacte design maakt de Deco Mini 7 een praktisch tablet die met gemak in een rugzak of laptoptas past.

  Lees verder
 2. Star 06C
  € 69,99

  De Star06C is een veelzijdig tekentablet die kunt je inzetten van schetsen, aantekeningen, illustraties en 3D objecten, animaties of het toepassen van fotobewerkingen. Dit tekentablet is daarmee interessant voor fotografen, studenten, illustrators en andere creatievelingen. De P05 stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Dit tekentablet is te gebruiken met alle gangbare (teken)software. Dankzij het slanke design is de Star06C een praktisch tablet met een hanteerbaar formaat om mee op pad te nemen.

  Lees verder
 3. Artist 22 - 2ND
  € 499,99

  Het Artist 22 [2nd gen] Pen display is professioneel tekentablet met een 21.5 inch displaycanvas. Dit tekentablet is uitstekend voor illustrators en animators die hun keyboard voor de shortcut keys van het (teken)programma gebruiken. Op het 1080p scherm met een reactiesnelheid van 8ms teken je zonder vertraging de meest nauwkeurige en vloeiende lijnen. De meegeleverde PA6 stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Dit tekentablet is te gebruiken met alle populaire (teken)software zoals Adobe Photoshop en Illustrator, Corel Painter en Fire Alpaca.

  Lees verder
 4. Star G640
  € 39,99

  De Star G640 is een ideaal grafisch tekentablet om te gebruiken voor webconferencing of afstandsonderwijs. Het tekentablet is compatibel is met Microsoft Office apps zoals Word, PowerPoint, OneNote en meer. Zo is het mogelijk om live digitaal handgeschreven notities te maken tijdens een presentatie, meeting of les. De P01 stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid, waardoor je dit tablet ook voor grafische toepassingen kunt gebruiken. Het compacte design maakt de Star G640 een praktisch tablet die met gemak in een rugzak of laptoptas past.

  Lees verder
 5. 3-in-1 cable for Artist 12 Pro / Artist 13.3 Pro
  € 39,95

  De 3-in-1 kabel is compatibel met de Artist 12 Pro en de Artist 15.6 Pro Pen displays van XP-Pen. Met deze kabel hoef je geen power adapter te gebruiken en het is tekentablet snel aangesloten op je computer. Hiervoor heeft je computer twee USB-poorten nodig en één HDMI-poort. Het is ook mogelijk om toch een power adapter gebruiken om het tekentablet van voeding te voorzien. Hierbij sluit je de rode USB kabel aan op een power adapter.

  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-5 van 11

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Copyright © 2021-present XP-Pen Nederland, Degreef & Partner B.V. - All rights reserved.