Meest verkochte producten

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-5 van 18

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Artist 12 Pro
  Speciale prijs € 228,65 Normale prijs € 269,99

  De XP-PEN Artist 12 Pro is een professioneel tekentablet met een Full HD scherm. Het tablet is breed inzetbaar bij het maken van creatieve uitingen zoals illustraties, 3D objecten en of het toepassen van fotobewerkingen. Het displaycanvas van 11,6 inch is volledig gelamineerd en met een reactiesnelheid van 14ms teken je zonder vertraging de meest nauwkeurige en vloeiende lijnen. De PA2 stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Dit tekentablet is te gebruiken met alle gangbare (teken)software.

  Lees verder
 2. Deco 01 v2
  Speciale prijs € 58,65 Normale prijs € 69,99

  Het Deco01 v2 grafisch tekentablet van XP-PEN is veelzijdig tekentablet die kunt je inzetten voor het maken van illustraties, animaties, aantekeningen of het toepassen van fotobewerkingen. De P05 stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Dit tekentablet is te gebruiken met alle gangbare (teken)software. Het compacte design maakt de Deco01 v2 een praktisch tablet die met gemak in een rugzak of laptoptas past.

  Lees verder
 3. Artist 22 - 2ND
  € 499,99

  Het Artist 22 [2nd gen] Pen display is professioneel tekentablet met een 21.5 inch displaycanvas. Dit tekentablet is uitstekend voor illustrators en animators die hun keyboard voor de shortcut keys van het (teken)programma gebruiken. Op het 1080p scherm met een reactiesnelheid van 8ms teken je zonder vertraging de meest nauwkeurige en vloeiende lijnen. De meegeleverde PA6 stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Dit tekentablet is te gebruiken met alle populaire (teken)software zoals Adobe Photoshop en Illustrator, Corel Painter en Fire Alpaca.

  Lees verder
 4. Artist Pro 16 TP
  € 899,00

  De XP-PEN Artist 16 Pro TP is een professioneel tekentablet met een 4K Ultra HD scherm. Het tablet is breed inzetbaar bij het maken van creatieve uitingen zoals illustraties, 3D objecten en of het toepassen van fotobewerkingen. Het displaycanvas van 15.6 inch is volledig gelamineerd en door de minimale reactiesnelheid teken je zonder vertraging de meest nauwkeurige en vloeiende lijnen. De bijgeleverde stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Dit tekentablet is te gebruiken met alle gangbare (teken)software.

  Lees verder
 5. Multifunctional Stand
  € 64,95

  De AC18 universele tabletstand is een lichtgewicht aluminium tablethouder waarbij je de kantelhoek kunt instellen. Met de drukknop aan de zijkant kun je de kantelhoek ontgrendelen en per graad de werkhoek instellen van 10 tot 65 graden. Op deze manier kun je hem ergonomisch goed instellen op een manier die past bij je werkhouding. Dit heeft als voordeel dat je een natuurlijke lichaamshouding kunt aannemen tijdens het gebruik van je tablet. Deze zilvergrijze tablethouder van XP-PEN kun je gebruiken met verschillende tekentabletten van XP-PEN, zoals de tekentabletten van de Deco- en de Star-serie.

  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-5 van 18

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Copyright © 2021-present XP-Pen Nederland, Degreef & Partner B.V. - All rights reserved.