Met XP-Pen kan je creatief, innovatief en productief zijn. Wees vrij om je creativiteit los te laten.

Creatieve expressie is een onderdeel van het leven.

XP-Pen levert innovatieve digitale oplossingen om allerlei vormen van creativiteit te ondersteunen.
Van het tekenen en animeren tot het maken van strips en het bewerken van video's, met XP-Pen kun je zoveel meer doen.

Strips en illustraties

XP-Pen's professionele grafische hulpmiddelen minimaliseren obstakels, waardoor je het creatieve proces kunt stroomlijnen. Onze FHD-Pen Display biedt een uitstekende kleurnauwkeurigheid, het voegt prachtige details en levendige kleuren aan toe aan je creaties. Bovendien zorgt de drukgevoelige stylus van XP-Pen voor natuurlijke penseelstreken, waardoor je tot en met de kleinste haartjes een prachtig kunstwerk kunt maken. Met XP-Pen kan je moeiteloos schilderen, schetsen en tekenen.

Bekijk

Animatie en gaming

XP-Pen's professionele pendisplay's biedt directe, pen-op-scherm bediening, waardoor je storyboards, personages en achtergronden met vrijheid en precisie kunt schetsen. Met de kantelfunctie en 8192 drukniveaus binnen handbereik kan uw werk een nieuw niveau van detail bereiken. De reactiesnelheid en het gebruiksgemak van de XP-Pen display's maken het ook het ideale hulpmiddel om je favoriete karakters tot leven te brengen.

Bekijk

Grafische vormgeving

Precisie en controle, van de eerste schetsen tot het uiteindelijke ontwerp, met XP-Pen. Of je nu een selectie maakt in Photoshop® of vectorafbeeldingen ontwikkelt in Illustrator®, met XP-Pen-tabletten kan je de visuele impact van uw werk maximaliseren. Onze producten bieden vele snelkoppelingen, waardoor je het werk efficiënt en snel klaar hebt. De XP-Pen stylus, bijvoorbeeld, wordt geleverd met alle functionaliteit van een standaard muis, waardoor je creatieve proces wordt gestroomlijnd.

Bekijk

Beeld- en videobewerking

Het is de menselijke natuur om belangrijke herinneringen te willen vastleggen in de vorm van beelden. Met een XP-Pen-tablet kan je deze beelden verbeteren door ze te bewerken en te manipuleren. Met de programmeerbare sneltoetsen op je XP-Pen-tablet is het gemakkelijk en eenvoudig creatieve bewerkingen uitvoeren. Met behulp van toepassingen zoals Adobe® After Effects en Adobe® Premier Pro kan je de video's naadloos verwerken. Met een XP-Pen drukgevoelige stylus pen is het aanpassen en samenstellen van afbeeldingen ook eenvoudig.

Bekijk

XP-Pen tekentablets en pen display monitors

XP-Pen tekentablets en pen display monitors

XP-Pen is een professionele en betrouwbare leverancier van grafische tekentabletten, pendisplays, stylus pennen en meer. XP-Pen is toegewijd om illustratoren, fotografen, grafisch ontwerpers en andere digitale kunstenaars in het digitale tijdperk te brengen met tools en technologie die passen bij hun individuele behoeften.

Laat de beperkingen van de traditionele tekeninstrumenten achter je en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de digitale kunst. Start je tekenprogramma vandaag nog met een XP-PEN grafisch tablet of display. Of je nu houdt van schetsen, tekenen, schilderen, ontwerpen, het maken van 3D-modellen, het bewerken of retoucheren van foto's, onze grafische producten zullen je helpen je illustraties, animatie, grafisch ontwerp, fotografie en meer te verbeteren, visueel en efficiënt. XP-Pen is geschikt om te werken met digitale software zoals Photoshop, Illustrator, GIMP, Krita, Paint Tool SAI, Corel Painter, Clip Studio Paint, Inkscape, Zbrush, Blender en meer.

Copyright © 2021-present XP-Pen Nederland, Degreef & Partner B.V. - All rights reserved.