Aanbevolen producten

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-5 van 46

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Glove - one size fits all
  € 9,95

  Het canvas van de tekentabletten van XP-PEN hebben een zekere stroefheid die overeenkomt met werkelijk papier. Hierdoor voelen de penbewegingen met de stylus op het canvas natuurlijk aan. Deze stroefheid is niet noodzakelijk voor je tekenhand, daarom zorgt het tweevingerhandschoentje dat je hand prettig en soepel over het canvas glijdt.

  Lees verder
 2. Stylus for Artist 22 Pro
  € 54,95

  De P02S rechargable stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Hierdoor voelen de penbewegingen natuurlijk en nauwkeurig aan. Daarnaast kun je met de knop aan de zijkant van de stylus de pentip direct in een gum veranderen. De P02S stylus is licht van gewicht en ligt prettig in de hand. De stylus heeft een herlaadbare batterij, die je erg vlot kunt opladen. Deze pen kan gebruikt worden met het grafische pen display Artist 22 Pro van XP-PEN.

  Lees verder
 3. 50x Pen Nibs for Artist 22 (R) (PRO)
  € 24,95

  De pen nibs zijn nieuwe penpunten voor de P02S stylus die bij de Artist 22 Pro en het Artist 22E Pro Pen display zit. Als je tekent of schrijft met de pen, dan kan de punt na verloop van tijd slijtage vertonen. In deze pack zitten 50 nieuwe punten.

  Lees verder
 4. Shortcut Remote
  € 34,95

  De AC19 afstandsbediening heeft negen drukknoppen en een draaischijf waarvan je de functies zelf kunt instellen. Ze zorgen dat je eenvoudig en snel de meest gebruikte functies van het desbetreffende (teken)programma kunt gebruiken.

  Lees verder
 5. Stylus for Deco Mini 4 / Mini 7 and Mini 7W
  € 49,95

  De P05D Passive stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Hierdoor voelen de penbewegingen natuurlijk en nauwkeurig aan. De stylus werkt zonder batterij en hoeft dus niet te worden opgeladen. Je kunt met de knop aan de zijkant van de stylus de pentip direct in een gum veranderen. Hij is ergonomisch gevormd en kan zowel door rechts- als linkshandige tekenaars worden gebruikt. Deze stylus is compatibel met de Deco Mini 4, Deco Mini 7 en de Deco Mini 7W.

  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-5 van 46

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Copyright © 2021-present XP-Pen Nederland, Degreef & Partner B.V. - All rights reserved.