ONLINE LEREN MET DE XP-PEN GRAFISCHE TABLET OF DISPLAY.

XP-Pen Nederland - E-learning

Veel scholen over de hele wereld worden gesloten vanwege de verspreiding van het coronavirus. De meeste leerlingen worden gedwongen om over te stappen naar online leren, maar ouders en leerkrachten beginnen te vrezen voor een intuïtieve en adequate e-learning ervaring.

Een productief maar goedkoop leermiddel

Hier komt de XP-Pen grafische tablet of display in beeld. Het is een efficiënt maar betaalbaar leermiddel dat de beste mogelijkheden van conventionele en nieuwe lesmedia biedt. Het helpt bij het creëren van een moderne, online leeromgeving, net als een klassiek schoolbord maar dan veelzijdiger. Onze tablets stelt gebruikers in staat om afbeeldingen, grafieken en diagrammen met de hand te tekenen en zo een informatierijke inhoud te creëren voor een interactieve leerervaring, zelfs in een virtuele leersituatie.

 E-learning with XP-Pen graphics tablet or display's

Op deze manier kan de XP-Pen-tablet of -display helpen e-learning.

Overal inloggen bij een online klas

Start je afstandsonderwijs vanuit huis. Zolang je een tablet aan de computer hebt gekoppeld en de juiste e-learning apps gebruikt, zoals Zoom, Udemy, Ding Talk, WizIQ, XSplit, Twitch, Idroo, and Scribblar, kan je op elk gewenst moment aan een online les deelnemen.

Ideaal voor onderwijs op afstand.

Gelijktijdig digitaal schrijven met een XP-Pen grafische tablet, compatibel met Microsoft Office apps zoals Word, PowerPoint en OneNote. Presenteer uw handgeschreven inhoud met grote nauwkeurigheid direct op het digitale whiteboard - ideaal voor uw e-learning of online leerprogramma.

Bekijk tablets

XP-Pen for e-learning or online learning program
XP-Pen helps ease wrist pain.

Langdurige onderwijslessen worden gemakkelijker.

De XP-Pen batterijloze stylus helpt de pijn en stijfheid van de pols te verlichten die gepaard gaan met het gebruik van een traditionele muis tijdens lange lessen. Er zijn geen batterijen nodig, hoeft niet opgeladen te worden, en heeft dezelfde functionaliteit als een standaard computermuis en nog veel meer!

Bekijk displays

Inspireer studenten als nooit tevoren.

Leerkrachten kunnen online visueel inhoud creëren en uitleggen door direct in bestanden te schrijven, te bewerken en te becommentariëren en hun scherm in real-time te delen. Met deze flexibiliteit wordt het probleemoplossingsproces intuïtief en nauwkeurig weergegeven.

Bekijk Artist serie

XP-pen sharing screen in real-time
XP-Pen for online streaming

Verken uw verdere loopbaanontwikkeling.

Als je een docent bent die verdere carrièreontwikkeling en persoonlijke prestaties nastreeft, dan wil je je cursussen waarschijnlijk uitzenden op streaming of online leerplatformen zoals YouTube, Facebook, Bloc, Twitch, Udemy, Khan Academy en Code Academy. Maak gebruik van de kracht van de XP-Pen-tablet of -display om je cursussen exclusief, intuïtief en interessant te maken.

Bekijk Innovator serie

Houd uw online cursussen visueel en effectief.

Tijdens het streamen of uitzenden kunnen docenten met een stylus en een tablet bestanden of presentaties markeren, afbeeldingen becommentariëren en diagrammen en gecompliceerde functievergelijkingen eenvoudig en on the fly tekenen. Door deze directe visuele communicatie kunnen ze reageren op de reacties van de studenten om het bewustzijn en het behoud van de studenten te vergroten.

Bekijk Star serie

XP-Pen for online courses
XP-Pen tekentablets en pen display monitors

XP-Pen tekentablets en pen display monitors

XP-Pen is een professionele en betrouwbare leverancier van grafische tekentabletten, pendisplays, stylus pennen en meer. XP-Pen is toegewijd om illustratoren, fotografen, grafisch ontwerpers en andere digitale kunstenaars in het digitale tijdperk te brengen met tools en technologie die passen bij hun individuele behoeften.

Laat de beperkingen van de traditionele tekeninstrumenten achter je en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de digitale kunst. Start je tekenprogramma vandaag nog met een XP-PEN grafisch tablet of display. Of je nu houdt van schetsen, tekenen, schilderen, ontwerpen, het maken van 3D-modellen, het bewerken of retoucheren van foto's, onze grafische producten zullen je helpen je illustraties, animatie, grafisch ontwerp, fotografie en meer te verbeteren, visueel en efficiënt. XP-Pen is geschikt om te werken met digitale software zoals Photoshop, Illustrator, GIMP, Krita, Paint Tool SAI, Corel Painter, Clip Studio Paint, Inkscape, Zbrush, Blender en meer.

Copyright © 2021-present XP-Pen Nederland, Degreef & Partner B.V. - All rights reserved.